Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Kunstenaar Oscar “oTTi” Faase exclusief Bij Luden

 

Kunstenaar oTTi creëert in zijn atelier te Wassenaar zijn bekende schilderijen. Altijd Naast het maken van schilderijen geeft oTTi ook schilderworkshops aan groepen. Team uitjes, personeelsverenigingen maar ook vriendenclubs en vrijgezellenparty’s kunnen een energieke workshop volgen. Een workshop waarbij een hoog kwalitatief kunstwerk het resultaat zal zijn. Zowel individuele als groepswerken bestaan tot de mogelijkheden. Gewapend met roller en spuitbus waant u zich in de wereld van de kunst. Daar zorgt oTTi wel voor; “als iemand even niet de inspiratie kan vinden of loopt geheel vast dan is het voor mij een kleine moeite om samen aan de gang te gaan”. figuratief, kleurrijk en met een vrolijke toon. Schilderijen die exclusief te zien zijn bij Luden te Den Haag. Speciaal voor Luden heeft oTTi twee muurschilderingen gemaakt.

Met deze intensieve begeleiding zorgt Oscar ervoor dat iedereen aan het einde van de workshop daadwerkelijk een schilderij heeft gemaakt dat aan de buitenwereld getoond kan worden. Uiteraard zorgt oTTi voor al het benodigde schildersmateriaal en de beschermende kleding. Dechef-koks van Luden zorgen dat ook de innerlijke mens niet vergeten wordt.

Voor meer informatie over oTTi en de workshops; www.ottiart.nl 06-5468 7252 of vraag ernaar bij

Luden!

 

 

Specials

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.