Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Specials

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer & Bites, een uniek concept in Den Haag.
Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.
Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine bestaat uit 4 gangen, 2 heerlijke passende wijnen en een dessertwijn.
Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!
Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Kom en geniet van verse huisgemaakte croissants, yoghurt met vers fruit en cruesli of een lekker Chef's ontbijt.
Lekker genieten van een heerlijke High Tea in het centrum van Den Haag? Op het Plein, om de hoek van het Binnenhof en de Hofvijver, vindt u restaurant Luden. Hier kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreide High Tea. Perfect voor een uitje met vriendinnen, een verjaardag of een romantische date op een sfeervolle locatie.
Laat nog trek of eerder geen tijd? Bij Luden is de keuken van donderdag tot zaterdag geopend tot 24 uur! Voor een Late Night Diner heb je de keuze uit een uitgebreide menukaart van soep tot salades en complete hoofdgerechten met een overheerlijk dessert.
Iedere dinsdag vanaf 19:00 uur Vocale jazz sessie onder leiding van Rene van Beeck. Met wekelijks wisselende pianisten/gitaristen. Wilt u komen dineren? Dan is reserveren gewenst.
Iedere vrijdag en zondag wordt Luden opgeluisterd door easy listening live-muziek. De akoestische klanken van een aantal bekende Haagse artiesten, waaronder Alejandro de la Haya, Marloes Anijs (Faya) en Lúcia Barreto dragen bij aan een intieme sfeer bij het diner op de vrijdag en geven de zondag namiddag in Luden een zorgeloze ambiance.
Gek op gamba's? Luden is razend populair voor het onbeperkt gamba's eten. Kom gezellig onbeperkt gamba's eten bij restaurant Luden in Den Haag! Op zondag en maandag vanaf 17.00 uur schuift u aan voor slecht € 22,50 p.p. Een ontspannen sfeer, een sfeervolle locatie en gamba's in overvloed.

 

Specials

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.