Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Boek een bedrijfsborrel bij Luden Den Haag


Op zoek naar een goede locatie voor een bedrijfsborrel in het centrum van Den Haag? Café restaurant Luden is dé plek! Onze complete eerste verdieping is op aanvraag af te huren voor corporate events en zakelijke borrels. Omdat ieder bedrijf weer anders is, kunt u bij ons zelf uw eigen bedrijfsborrel samenstellen. Kies uit de vele warme en koude gerechten die op onze speciale menukaart staan. Gasten parkeren gemakkelijk in de parkeergarage voor de deur. Luden ligt verder op loopafstand van het Centraal Station en de trams stoppen om de hoek.

 

Bedrijfsborrels op maat in Den Haag


Geheel naar eigens wens stelt u zelf de perfecte bedrijfsborrel samen. Van schalen met warme snacks tot een compleet 3 gangen menu. Kies uit onze verschillende drankarrangementen en maak een keus uit de verschillende grote en kleine gerechten. De gasten zelf laten kiezen? Ga dan voor een van onze uitgebreide buffetten. Meer weten over de mogelijkheden of direct uw bedrijfsborrel bij Luden Den Haag boeken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 070-3601733.

 

Specials

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.