Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Zaalverhuur Plein Den Haag

 

Naast club en een restaurant is ook zaalverhuur mogelijk bij Luden Den Haag. Wij maken van uw verjaardag, bruiloft of jubileum een onvergetelijke gebeurtenis. Maak gebruik van onze complete eerste verdieping en de service van onze eventmanager om een absoluut knalfeest te geven.
Ook is de etage te boeken voor zakelijke evenementen, zoals presentaties en vergaderingen. Indien gewenst zorgen we voor audiovisuele middelen, zoals een microfoon en een beamer. Bovendien heeft u extra privacy met deze aparte ruimte. Als u kiest voor zaalverhuur bij Luden Den Haag, kunt u tevens gebruik maken van onze keuken. Geheel naar uw wens
serveren we verschillende kleine en grote gerechten: van schalen met borrelhapjes tot een compleet buffet.

Luden: zaalverhuur in het centrum van Den Haag


Café restaurant Luden ligt aan het gezellige Plein in het centrum van Den Haag en is gemakkelijk te bereiken. U kunt op het plein in de parkeergarage parkeren. Daarnaast is het Centraal Station op loopafstand en stoppen de trams om de hoek. Zaalverhuur bij Luden Den Haag impliceert meer dan slechts het huren van een ruimte. Voor al uw specifieke wensen staat onze eventmanager voor u klaar. Zo helpt Luden u graag met de aankleding van uw event en verzorgen we desgewenst het entertainment. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Wilt u meer informatie over zaalverhuur bij Luden Den Haag of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website .

 

Specials

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.