Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Zakenlunch Den Haag


zaken_lunch_luden_den_haagEven snel een hapje eten met collega’s? Nieuwe plannen bespreken onder het genot van een hapje en een drankje? Een lekkere zakenlunch reserveer je gemakkelijk bij Luden in Den Haag. Bij ons heeft u ruime keus aan broodjes en salades. Daarnaast hebben we dagelijks we ook een aantal warme gerechten op de kaart staan, zoals pasta’s en burgers. Voor extra privacy tijdens de vergadering of als je met een grote groep komt, kun je onze complete eerste verdieping afhuren. U kunt dan ook gebruik maken van onze diverse koffie- en luncharrangementen.

 

Zakenlunches in het centrum van Den Haag


De zakenlunches van Luden zijn inmiddels bekend in Den Haag. Niet alleen vanwege de versheid en de ruime keus aan gerechten, maar ook vanwege de uistekende locatie. Luden is te vinden in de Haagse Binnenstad om de hoek van het Binnenhof, het Centraal Station en de uitvalswegen. Parkeren kan voor de deur en de trams stoppen om de hoek. Ministeries en andere overheidsgebouwen zijn op loopafstand. Zeker weten dat u een tafeltje heeft? Reserveer uw zakenlunch bij Luden Den Haag dan op tijd. U kunt contact met ons opnemen via 070-3601733.

 

Specials

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.