Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt buffet, een warme 3-gangen lunch of een walking dinner voor een partij? Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie
midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer en het centraal station in de directe omgeving.

Bij Luden kunt u met zowel kleine als grote groepen tot 200 personen, 7 dagen in de week terecht. We bieden voor groepen vanaf 10 personen speciale arrangementen
voor een vaste prijs per persoon. Een ontbijt, lunch, borrel en diner kunt u zowel aan tafel of als buffet afnemen. Bekijk de rest van de pagina eens voor alle mogelijkheden.
Graag maken we een offerte op maat gebaseerd op uw wensen.

Iedere groepsreservering komt tot stand middels persoonlijk contact, bel voor meer informatie 070 - 3601733,
mail naar info@ludendenhaag.nl of kom even langs voor een vrijblijvend gesprek.
Bekijk eventueel alvast de pagina over zaalverhuur om onze verschillende ruimtes te bekijken.

 
Kerstontbijt & Kerstlunch

Kerstontbijt & Kerstlunch

Bij Luden hebben we de maand november en december nog beschikbaarheid voor een gezellig kerstontbijt of kerstlunch. Vanaf 30 personen ontvangen we jullie met prosecco van het huis!

 

KERST ONTBIJT 10,- pp

Van 09.00u tot 11.30u
Gezellig rond de tafel met vrienden of collega’s om de kerstdagen te vieren tijdens een goed verzorgd ontbijt. Tijdens de feestdagen is ons restaurant sfeervol versierd met kerstversiering en wordt er gezellige muziek op de achtergrond gedraaid.

Boerenbrood | Kerststol | Hartig & Zoet beleg | Gekookt ei | Handfruit | Croissant | Glas jus d’orange of melk | Koffie of thee

KERST LUNCH 19,50 pp

Wilt u liever iets later op de dag bij Luden komen eten?
Dan serveren wij vanaf 11.30u een gezellige kerstlunch voor € 19,50 per persoon

Een warm soepje | Kerststol | Diverse belegde broodjes (tonijn/kip/oude kaas) | Broodje kroket | Handfruit | Kannen melk / karnemelk / jus d’orange

Naar wens zijn deze arrangementen ook uit te breiden. Graag maken we een offerte op maat. Vanaf 25 personen ook als buffet mogelijk.

 
Feestdagen borrelarrangement

Feestdagen borrelarrangement

Hoe kun je nu beter het oude jaar afsluiten of het nieuwe jaar inluiden dan gezellig met z’n allen te proosten met bubbels. Bij Luden hebben we een arrangement samengesteld voor een 2 uur durende borrel in de besloten ruimte op onze eerste verdieping.

Dit arrangement is te boeken voor minimaal 40 personen a € 26,50 per persoon

Ontvangst met oliebollen van ‘Oliebollenkraam Vermolen’ en een glas Prosecco
Twee uur onbeperkt bier, fris en wijn
Verschillende rondgangen met fingerfood
Wilt u graag nog even een blik werpen met collega’s op de hoogtepunten uit het afgelopen jaar op een beamer of iedereen een motiverend woordje toespreken met een microfoon? Inclusief in dit arrangement stellen we onze materialen beschikbaar om dit te bewerkstelligen en personeel om iedereen continue van hapjes en drankjes te voorzien.

 
Stamppot buffet

Stamppot buffet

Terwijl het buiten regent en de wind waait, zetten wij een warm buffet voor u op tafel. Perfect voor het seizoen en geliefd bij een groot publiek, verse Hollandse stamppotten met divers vlees. Ons stamppot buffet is te bestellen vanaf 25 personen en voor 27,50 pp

Zoete aardappel met spruiten en geitenkaas
Stamppot rauwe andijvie
Zuurkool stamppot
Worst | Stoofvlees | Spekjes | Gehaktballen | Jus
Dessert: Zoete lekkernijen in buffetvorm | Kannen koffie en thee

Ontvang de gasten met een glas prosecco en een oliebol van ‘Oliebollenkraam Vermolen’ a € 6,50 per persoon (optioneel)

 
Ontbijt

Ontbijt

Bij Luden ontbijten met een grote groep? Dat kan! Bij Luden hebben we 2 verschillende ontbijt arrangementen die je met een groep kunt afnemen.

Voor € 8,95 per persoon bieden we een chef's ontbijt; 2 sneetjes brood, een croissant, divers beleg, schaaltje fruit, een gebakken eitje met spek, een koffie of thee en een glas verse jus d'orange.

Voor € 14,95 per persoon breiden we dit ontbijt uit met scrambles eggs in plaats van een gebakken ei, gerookte zalm, brie, een koffiebroodje, een chocoladebroodje. Het luxe ontbijt is alleen op reservering te bestellen en met een groep vanaf 15 personen. 

Vanaf 25 personen is het ook mogelijk een ontbijt als buffet te serveren. Graag maken we een offerte op maat. 

 
Lunch

Lunch

Bij Luden bieden we twee luncharrangementen aan. Een 3-gangen lunchmenu met bij elke gang een vlees, vis en vega optie of een Luden lunch / Luden lunch luxe. Bij de Luden lunch worden soep, belegde broodjes, broodjes kroket, salades en fruitsalades geserveerd. De luxe variant bevat ook een chocolade fudge bij het dessert.

  • 3-gangen lunchmenu € 26,50
  • Luden lunch € 19,50
  • Luden lunch luxe € 21,50

De Luden Lunch en de Luden lunch luxe kunnen vanaf 25 personen ook als buffet worden aangeboden.
Groepen tot 25 personen kunnen ook á la carte bestellen van onze - speciaal voor groepen - verkleinde lunchkaart. 

 
Borrels

Borrels

Als er iets is dat vaak bij Luden wordt georganiseerd zijn het borrels, zowel zakelijk als privé. Denk hierbij aan een afscheid, een bruiloft, een jubileum of verjaardag. Kleine groepen kunnen heel goed beneden in ons restaurant aan de bar plaatsnemen.

Wilt u liever een privé ruimte met eigen bediening? Dan kan dit op onze bovenverdieping worden georganiseerd.

Graag helpen we u telefonisch verder om uw borrel samen vorm te geven. Zo bieden we bijvoorbeeld verschillende drankarrangementen en hebben we ook een uitgebreide fingerfoodkaart.

 
Diner

Diner

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen heeft Luden drie verschillende menu’s samengesteld om zo onze service optimaal te houden. Wilt u gebruik maken van één van deze menu’s? Maak dit dan vooraf kenbaar in een reservering. Het gekozen menu is van toepassing op het hele gezelschap, waarna zij een keuze kunnen maken uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van dat menu.

Uiteraard kan onze keuken rekening houden met speciale dieeten of andere wensen wanneer deze tijdens het maken van de reservering kenbaar zijn gemaakt.

Naast de groepsmenu’s, die geserveerd worden in 3 gangen, bieden we ook de mogelijkheid tot een diner in buffetvorm (vanaf 30 personen). Verder kunt u tijdens het diner gebruik maken van een drankarrangement.

 
Buffetten

Buffetten

Met een groep van 25 personen of meer? Denk dan eens aan een buffet bij Luden. We bieden 3 verschillende buffetten aan voor een vaste prijs per persoon. Elk buffet bestaat uit koude en warme gerechten, met volop keuze uit vis, vlees en vegetarisch. Naast de 3 buffetten die we het hele jaar door bieden, hebben we ook nog wisselende seizoensbuffetten zoals een wild- of typisch Hollands stamppotbuffet.

Maak het diner helemaal compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar. Informeer naar onze opties, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

 
Walking dinner

Walking dinner

Een staande receptie maar de gasten iets meer willen bieden dan fingerfood? Of met een groot gezelschap willen dineren, maar niet aan tafel zodat iedereen elkaar op de avond kan spreken? Dan is een walking dinner misschien wel precies wat u zoekt! Mooie gerechtjes in handig 'bite' formaat die met enige regelmaat aan de gasten worden geserveerd. 

Informeer naar ons menu, graag maken we een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

 
Zakelijk

Zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten is onze bovenverdieping heel goed geschikt. Met 100 zitplaatsen, een interieur dat zich goed leent voor allerlei soorten opstellingen en eigen facilitaire voorzieningen is deze ruimte perfect voor bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen, borrels, lunch en diners.

De ruimte is semi-afgesloten, dus hierdoor is de ruimte niet compleet geluiddicht.

De zaalhuur met bediening voor de bovenverdieping bedraagt € 150,- per dagdeel excl. btw tenzij er een omzetgarantie is van € 1000,- of meer, dan vervalt de zaalhuur. Gebruik beamer € 35,- en microfoon € 50,- ex btw. Verder zijn wij ook in het bezit van een flip-over die gebruikt kan worden bij presentaties.

Bekijk ook eens deze pagina over onze zaalverhuur.

Werken bij Luden