Kings & Ladies diner

Zaterdag 9 september is het zover, dan staat de Kings & Ladies table van Kingwines om 17.00u bij Luden op het terras gedekt. Een mooie lange tafel waar je samen met je geliefde, familie en vrienden kunt genieten van de lekkerste gerechten samen met de wijnen King malbec en Lady chardonnay maar vooral van de gesprekken en gezelligheid onder elkaar. Tijdens dit feestelijke shared dining event in koninklijke sferen zal The Hague Street Art live illustraties maken. Geloof ons, dit wordt een mooie avond.

Dit exclusieve diner is beschikbaar voor maximaal 20 personen, €49,50 per persoon voor het complete diner inclusief wijn. Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan snel een plek aan de tafel via info@ludendenhaag.nl of via ons contactformulier

Vaderdag bij Luden

18 juni Vaderdag!
Gezellig je vader in het zonnetje zetten, 18 juni is de dag dat alles mag en alles kan. Kom naar Luden voor een lekker ontbijt, lunch of bijvoorbeeld een beer & bites. En omdat wij je vader ook graag willen verrassen is zijn bestelling die dag maar de helft!

Werken bij Luden