Specials

Onbeperkt gamba’s eten

Onbeperkt gamba’s eten

Inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken; de onbeperkt gamba’s van Luden!

Op zondag en maandag vanaf 17.00u schuif je voor € 22,50 per persoon aan voor onbeperkte porties gamba’s met daarbij friet en salade

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00u en 17.00u kun je van een uitgebreide High Wine genieten. Onze High Wine bestaat uit 4 gangen, 2 heerlijke passende wijnen en een dessertwijn.

Wil je van de High Wine een extra feestelijke middag maken? Bestel er dan een glas prosecco bij om mee te beginnen. De High Wine is te reserveren voor minimaal 2 personen, € 32,50 per persoon. 

Beer & Bites

Beer & Bites

Gezellig met vrienden samenkomen bij Luden met 3 van de lekkerste bieren van La Trappe op tafel,
geserveerd met fijne bijpassende hapjes.

Tussen 14.00u en 17.00u kun je genieten van de Beer & Bites met minimaal 2 personen voor € 24,50 per persoon.
 

Wicked wednesday

Wicked wednesday

Elke woensdag bestel je tussen 17.00u en 20.00u alle gin & tonics voor maar € 6,50

Dus lekker uit het werk nog een drankje doen op het terras? Onze barmannen staan klaar om jullie van de lekkerste drankjes te voorzien. Onder andere de Charlie Chaplin met verse bosbessen, de klassieke Cucumber madness met komkommer en rozemarijn of Pink & Licorice met frambozen en zoethout… allemaal voor maar € 6,50

Sunday familytime

Sunday familytime

Sundays are for… Familytime!

Als er een dag in de week is dat je lekker tijd met het gezin wilt doorbrengen, is dat toch wel de zondag. Hebben jullie lekker gewinkeld, een wandeling gemaakt of willen jullie gewoon buiten de deur eten?

Dan hebben we bij Luden de perfecte deal: alle kindermenu’s zijn tussen 17.00u en 19.00u maar € 5,- Daarbij krijgen ze ook nog onbeperkt limonade en een leuk cadeautje. Als dat geen fijne zondag wordt..

High Tea

High Tea

Lekker genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens traditie met onbeperkt thee, dat is de High Tea bij Luden.

Perfect voor een vriendinnen uitje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Je kunt dagelijks van onze High Tea genieten tussen 11.00u en 17.00u voor minimaal 2 personen, € 19,50 per persoon.

Whisky & bites

Whisky & bites

Klinkt gezellig de stad in gaan met je vrienden voor een middag lekker whisky’s proeven en hapjes eten wel heel goed? Kom dan naar Luden voor een Whisky & Bites!

Tussen 14.00u en 17.00u kun je genieten van de Whisky & Bites met minimaal 2 personen, € 35,50 per persoon.

Babyshower high tea

Babyshower high tea

Hoe kun je beter de komst van je kleine vieren dan gezellig tijdens een babyshower samenkomen met vriendinnen en familie. Bij Luden kun je speciaal voor deze gelegenheid een babyshower high tea reserveren.

De babyshower bestaat uit een traditionele high tea met lekkere zoete en hartige hapjes met onbeperkt thee geserveerd op een geheel door ons versierde roze en/of blauwe tafel.

De babyshower high tea is dagelijks te reserveren tussen 11.00u en 17.00u voor € 22,50 per persoon.

Cadeaubon

Cadeaubon

Graag iemand eens goed verrassen met een mooi cadeau? Denk dan aan een cadeaubon van Prins Horeca.

De cadeaubon is verkrijgbaar in een van onze vestigingen, Restaurant Luden Den Haag of Restaurant Bernard Voorburg en is ook in deze restaurants te besteden. Het bedrag is naar wens in te vullen. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Live muziek

Live muziek

Als er iets is dat er voor zorgt dat een gezellig etentje echt een avondje uit wordt, is het wel de live muziek bij Luden.

Op dinsdagavond speelt er wekelijks een jazz band rustige deuntjes op de achtergrond die bijdragen aan een sfeervol diner, op vrijdagavond geniet je van een acoustic duo en zaterdagavond is er surprise live music. Zondagmiddag spelen onze artiesten easy-listening nummers die de lunch extra gezellig maken.

Werken bij Luden