Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Bedrijfsevenementen op maat in Den Haag centrum


Wilt u binnenkort een bedrijfsevenement organiseren in het centrum van Den Haag? Dan bent bij café restaurant Luden aan het juiste adres. Op een absolute toplocatie aan het bekende Haagse Plein huurt u onze speciale eerste verdieping af voor al uw bedrijfsevenementen tot 250 personen. Van seminar tot productlancering en van borrel tot presentatie. Onze eventmanager staat voor uw klaar om geheel naar wens uw bedrijfsevenement bij Luden Den Haag van A tot Z aan te kleden. Zo zorgen we desgewenst voor een goede styling, gepaste decoratie en de aanwezigheid van audiovisuele middelen.

 

Boek uw bedrijfsevenementen bij Luden Den Haag


Uiteraard verzorgen we desgewenst ook het diner voor uw gasten. U kunt daarbij tevens gebruik maken van ons restaurant op de begane grond. U heeft daarbij de keus uit een flink aantal warme en koude gerechten, snacks en drankarrangementen. Ook is het mogelijk om een compleet vooraf samengesteld 3 gangen menu te serveren. Afhankelijk van uw wensen en budget, stelt u zelf een goede maaltijd samen voor uw gasten. Wilt u meer informatie over het boeken van een bedrijfsevenement bij Luden Den Haag? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op onze website invullen of ons bellen op 070-3601733.

 

Specials

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.