Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijt buffet, een warme 3-gangen lunch of een walking dinner voor een partij? Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie
midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer en het centraal station in de directe omgeving.

Bij Luden kunt u met zowel kleine als grote groepen tot 200 personen, 7 dagen in de week terecht. We bieden voor groepen vanaf 10 personen speciale arrangementen voor een vaste prijs per persoon. Een ontbijt, lunch, borrel en diner kunt u zowel aan tafel of als buffet afnemen. Bekijk de rest van de pagina eens voor alle mogelijkheden.
Graag maken we een offerte op maat gebaseerd op uw wensen.

Iedere groepsreservering komt tot stand middels persoonlijk contact, bel voor meer informatie 070 - 3601733,
mail naar info@ludendenhaag.nl of kom even langs voor een vrijblijvend gesprek.
Bekijk eventueel alvast de pagina over zaalverhuur om onze verschillende ruimtes te bekijken.

 
Ontbijt

Ontbijt

Bij Luden ontbijten met een grote groep is geen probleem. Voor €11,50 per persoon bieden we een uitgebreid ontbijt arrangement aan dat naar wens is uit te breiden.

Good start; 2 sneetjes brood, een croissant, divers beleg, yoghurt met vers fruit, een gebakken eitje met spek, een kop koffie of thee en een glaasje verse jus d'orange.

Uitbreidingen:
Gerookte zalm / brie - Champagne ontbijt - Koffie broodje / chocolade broodje

Het is ook mogelijk om een ontbijt buffet te organiseren, wij serveren dan het Luden ontbijt incl. een aantal uitbreidingen. Dit is mogelijk vanaf 25 personen. Neem contact op om een reservering te maken, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen.

 
Lunch

Lunch

Bij Luden bieden we verschillende luncharrangementen aan. Een 3-gangen lunchmenu met bij elke gang de keuze uit vlees, vis en vega of een Luden lunch en Asian style lunch. De Luden lunch bestaande uit Thaise broccolisoep, belegde luxe broodjes, broodje rundvlees kroket, handfruit en kannen jus d'orange en appelsap en de Asian style lunch bestaande uit Thaise broccolisoep, beef tartaar, asian styled omelet, eggplant sticky fingers, pikante kip, asian style salade, brood en gestoomde rijst met linzen worden uitgezet over de tafel zodat het gezelschap de gerechten kan delen.  

De driegangen lunch wordt op de middag opgenomen aan tafel en uitgeserveerd.   

  • 3-gangen lunchmenu vanaf € 34,50
  • Luden lunch  € 19,50
  • Asian style lunch € 21,50 (momenteel niet beschikbaar)
  • Lunch buffet € 22,50
Ons lunch buffet serveren we vanaf 25 personen. Voor de inhoud van het buffet kunt u contact opnemen. 

Vanaf 25 personen is het ook mogelijk dat wij onze Luden Lunch en Asian lunch als buffet aanbieden om onze service optimaal te houden. Groepen tot 15 personen kunnen ook á la carte bestellen van onze speciaal voor groepen verkleinde lunchkaart. 

 
Borrels

Borrels

Als er iets is dat vaak bij Luden wordt georganiseerd zijn het borrels, zowel zakelijk als privé. Denk hierbij aan een afscheid, een bruiloft, een jubileum of verjaardag. Kleine groepen kunnen heel goed beneden in ons restaurant, rondom de bar en op he terras plaatsnemen.

Wilt u liever een privé ruimte met eigen bediening? Dan kan dit op onze bovenverdieping worden georganiseerd tot 100 personen.

Graag helpen we u telefonisch verder om uw borrel samen vorm te geven. Zo bieden we bijvoorbeeld verschillende drank/borrel arrangementen en hebben we ook een uitgebreide fingerfood kaart.

 
Diner

Diner

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen heeft Luden drie verschillende menu’s samengesteld om zo onze service optimaal te houden. Wilt u gebruik maken van één van deze menu’s? Maak dit dan vooraf kenbaar in een reservering. Het gekozen menu is van toepassing op het hele gezelschap, waarna zij een keuze kunnen maken uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van dat menu.

Uiteraard kan onze keuken rekening houden met speciale dieeten of andere wensen wanneer deze tijdens het maken van de reservering kenbaar zijn gemaakt.

Naast de groepsmenu’s, die geserveerd worden in 3 gangen, bieden we ook de mogelijkheid tot een diner in buffetvorm (vanaf 25 personen) of walking dinner (vanaf 30 personen). Maak het diner compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar. Neem contact op om een reservering te maken voor een groepsdiner. 

 
Buffetten

Buffetten

Bent u met een groep van 25 personen of meer? Denk dan eens aan een buffet bij Luden. We bieden 2 verschillende buffetten aan voor een vaste prijs per persoon. Elk buffet bestaat uit koude en warme gerechten, met volop keuze uit vis, vlees en vegetarisch. Naast de standaard buffetten die we het hele jaar door bieden, hebben we ook nog wisselende seizoensbuffetten zoals een wild- of typisch Hollands stamppotbuffet.

Maak het diner helemaal compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar. Meer informatie over de verschillende buffetten en prijzen? Neem dan contact op, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

 
Walking dinner

Walking dinner

Een staande receptie maar de gasten iets meer willen bieden dan fingerfood? Of met een groot gezelschap willen dineren, maar niet aan tafel zodat iedereen elkaar op de avond kan spreken? Dan is een walking dinner misschien wel precies wat u zoekt! Mooie gerechtjes in handig 'bite' formaat die met enige regelmaat aan de gasten worden geserveerd. 

Ons walking dinner arrangement bestaat uit 7 gangen die in een tijdsbestek van 3 uur worden geserveerd.  Maak het diner helemaal compleet met een drankarrangement en je hebt de hele avond nergens omkijken naar..
 

Het walking dinner arrangement is te reserveren vanaf 30 personen, €55 -, per persoon en uit te breiden met een drankenarrangement. Voor de vegetarische gasten serveren wij een aangepast arrangement. Meer Informatie over het arragement, Neem dan contact op, we maken graag een offerte op maat aan de hand van uw specifieke wensen. 

 
Zakelijk

Zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten is onze bovenverdieping heel goed geschikt. Met 80 zitplaatsen, een interieur dat zich goed leent voor allerlei soorten opstellingen en eigen facilitaire voorzieningen is deze ruimte perfect voor bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen, borrels, lunch en diners.

De ruimte is semi-afgesloten, dus hierdoor is de ruimte niet compleet geluidsdicht.

De zaalhuur met bediening voor de bovenverdieping bedraagt € 185,- per dagdeel incl. btw tenzij er een omzetgarantie is van € 1500,- of meer, dan vervalt de zaalhuur. Gebruik beamer € 35,- en microfoon € 50,- ex btw. Verder zijn wij ook in het bezit van een flip-over die gebruikt kan worden bij presentaties.

Bekijk ook eens deze pagina over onze zaalverhuur.

Werken bij Luden