Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of andere gelegenheid? Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie
midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer en het centraal station in de directe omgeving.
 

Op de begane grond vindt u ons gezellige restaurant met een ervaren en gastvrij team, hier is (zit)plek voor 150 gasten. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een
ruimte die voorzien is van eigen facilitaire voorzieningen en een eigen bar.
 

Op onze eerste verdieping, die tevens voor besloten partijen wordt gebruikt, beschikken wij over nog eens 90 zitplaatsen of plek voor 130 bij een staande receptie. 
Luden is gespecialiseerd in de totale verzorging van allerlei soorten gelegenheden en kan elk privé of zakelijk event geheel naar wens samenstellen en uit handen nemen, 
van een kleine vergadering tot de complete verzorging van een bruiloft.
 

Iedere groepsreservering komt tot stand middels persoonlijk contact, bel voor meer informatie 070 - 3601733,
mail naar info@ludendenhaag.nl of kom even langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

PANORAMA FOTO'S

Luden BlueBox

Luden BlueBox

Midden op het Plein zit onze nieuwe Luden BlueBox. De BlueBox is een op zichzelf staande locatie, maar wel onderdeel van Luden. Je geniet hier dus van dezelfde gerechten en service zoals je van Luden gewend bent.
Bij de BlueBox hoort een heel groot nieuw terras met terrasverwarming en haardjes. Je kunt hier dus heel goed met groepen een gedeelte van het terras reserveren voor een zomerse borrel, maar ook de binnenruimte leent zich het hele jaar door heel goed voor een borrel aan de mooie bar. De BlueBox heeft een uitgebreide cocktail en gin & tonic kaart en ook een groot aanbod aan speciaalbieren. 
Bekijk hier meer informatie over de Luden Bluebox

Zakelijk

Zakelijk

Voor zakelijke bijeenkomsten is onze bovenverdieping heel goed geschikt. Met 90 zitplaatsen, een interieur dat zich goed leent voor allerlei soorten opstellingen en eigen facilitaire voorzieningen is deze ruimte perfect voor bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen, borrels, lunch en diners.

De ruimte is semi-afgesloten, dus hierdoor is de ruimte niet compleet geluiddicht.

De zaalhuur met bediening voor de bovenverdieping bedraagt € 150,- per dagdeel excl. btw tenzij er een omzetgarantie is van € 1000,- of meer, dan vervalt de zaalhuur. Gebruik beamer € 35,- en microfoon € 50,- ex btw. Verder zijn wij ook in het bezit van een flip-over die gebruikt kan worden bij presentaties.

Bekijk ook eens deze pagina over onze zaalverhuur.

Borrels

Borrels

Als er iets is dat vaak bij Luden wordt georganiseerd zijn het borrels, zowel zakelijk als privé. Denk hierbij aan een afscheid, een bruiloft, een jubileum of verjaardag. Kleine groepen kunnen heel goed beneden in ons restaurant aan de bar plaatsnemen.

Wilt u liever een privé ruimte met eigen bediening? Dan kan dit op onze bovenverdieping worden georganiseerd.

Graag helpen we u telefonisch verder om uw borrel samen vorm te geven. Zo bieden we bijvoorbeeld verschillende drankarrangementen en hebben we ook een uitgebreide fingerfoodkaart.

Lunch

Lunch

Bij Luden bieden we luncharrangementen aan in de vorm van een 3-gangen lunchmenu met bij elke gang een vlees, vis en vega optie of een Luden lunch en Luden lunch luxe. Bij de Luden lunch worden soep, belegde broodjes, broodjes kroket, salades en fruitsalades geserveerd. De luxe variant bevat ook een chocolade fudge bij het dessert.

  • 3-gangen lunchmenu € 26,50
  • Luden lunch € 19,50
  • Luden lunch luxe € 21,50

De Luden Lunch en de Luden lunch luxe kunnen vanaf 25 personen ook als buffet worden aangeboden.
Groepen tot 25 personen kunnen ook á la carte bestellen van onze - speciaal voor groepen - verkleinde lunchkaart.

Diner

Diner

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen heeft Luden drie verschillende menu’s samengesteld om zo onze service optimaal te houden. Wilt u gebruik maken van één van deze menu’s? Maak dit dan vooraf kenbaar in een reservering. Het gekozen menu is van toepassing op het hele gezelschap, waarna zij een keuze kunnen maken uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van dat menu.

Uiteraard kan onze keuken rekening houden met speciale dieeten of andere wensen wanneer deze tijdens het maken van de reservering kenbaar zijn gemaakt.

Naast de groepsmenu’s, die geserveerd worden in 3 gangen, bieden we ook de mogelijkheid tot een diner in buffetvorm (vanaf 30 personen). Verder kunt u tijdens het diner gebruik maken van een drankarrangement.

Werken bij Luden