Zaalverhuur in Den Haag

Luden Den Haag biedt naast een café-restaurant, ook zaalverhuur aan in Den Haag.
Een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een ruimte voor een leuk feest of juist een vergadering.

Heeft u iets te vieren? Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of andere gelegenheid?
Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheidvoor de deur en openbaar vervoer
en het centraal station in de directe omgeving. 
Door de ligging en de prachtige historische omgeving van restaurant Luden, maakt dit het tot de perfecte locatie voor zaalverhuur.

Op de begane grond vindt u ons gezellige restaurant met een ervaren en gastvrij team. 
Op de eerste verdieping beschikken we over een ruimte die voorzien is van eigen facilitaire voorzieningen en een eigen bar. 
De ruimte kan zo worden ingedeeld en aangekleed dat het aansluit bij elk soort sfeer, van inspirerend en formeel tot feestelijk en modern. 
Dus naar wat voor ruimte u ook op zoek bent, wij hebben het. Verder is Luden Den Haag een officiële trouwlocatie waardoor je ook
een huwelijksvoltrekking en bijbehorend feest bij Luden kan laten plaatsvinden.

 

bar & restaurant

Op de begane grond vindt u ons gezellige restaurant met een ervaren en gastvrij team, hier is (zit)plek voor 150 gasten. Het restaurant is in twee gedeelten op te delen, het bar gedeelte en het restaurant gedeelte. Aan de bar, voorin ons restaurant, kunt u terecht met een groep tot 90 personen voor een borrel. Het bar gedeelte kunnen wij, indien gewenst, afzetten met linten zodat andere gasten geen gebruik kunnen maken van de bar. Een borrel organiseren aan onze bar is gezellig doordat u zich bevindt tussen ander gezelschap in het restaurant maar toch een eigen stukje heeft voor uw event. Voor een borrel aan de bar in ons restaurant betaald u tevens geen zaalhuur. Informeer eens naar onze arrangementen om zo uw borrel helemaal vorm te geven.

 

eerste verdieping

Op de eerste verdieping boven ons restaurant, die tevens ook voor besloten partijen wordt gebruikt, beschikken wij over 80 zitplaatsen of plek voor 120 bij een staande receptie. 

Luden is gespecialiseerd in de totale verzorging van allerlei soorten gelegenheden en kan elk privé of zakelijk event geheel naar wens samenstellen en uit handen nemen, van een kleine vergadering tot walking dinner. 

Op zondag t/m woensdag bedraagt de zaalhuur met bediening voor de bovenverdieping 225.- per dagdeel incl. btw tenzij er een omzet is van 1850.- of meer, dan vervalt de zaalhuur.  Op de donderdag, vrijdag en zaterdag moet de minimale besteding 1850.- bedragen per dagdeel om de ruimte af te kunnen huren. Uiteraard kunnen we altijd in overleg om te kijken naar de mogelijkheden. Een dagdeel is van 09.00u - 17.00u en 18.00u - 00.00u.

Gebruik beamer is 35.- excl. btw en een microfoon 50.- excl. btw.
Verder zijn wij ook in het bezit van een flip-over die gebruikt kan worden bij presentaties.

 

Luden BlueBox

Midden op het Plein zit onze Luden BlueBox. De BlueBox is een op zichzelf staande locatie, maar wel onderdeel van Luden. Je geniet hier dus van dezelfde gerechten en service zoals je van Luden gewend bent.
Bij de BlueBox hoort een heel groot terras met 300 zitplekken en met terrasverwarming en haardjes. Je kunt hier dus heel goed met groepen een gedeelte van het terras reserveren voor een zomerse borrel, maar ook de binnenruimte leent zich het hele jaar door heel goed voor een borrel aan de mooie bar. De BlueBox heeft een uitgebreide cocktail en gin & tonic kaart en ook een groot aanbod aan speciaalbieren. De Luden BlueBox leent zich goed voor privé borrels in een afgesloten ruimte binnen, maar ook buiten op het terras voor kleine en grote gezelschappen tot 100 personen.

 

Vergaderen in Den Haag

Op zoek naar een vergaderlocatie in Den Haag? Bij restaurant Luden hebben we een eerste verdieping die zeer geschikt is om te vergaderen. Luden zit op een A-locatie in het centrum van Den Haag waardoor het goed bereikbaar is te voet, met openbaar vervoer en met de auto. Voor de deur van het restaurant zit de 'Plein parkeergarage'. 

Bij Luden kun je vergaderen tot 16:30u Voor een avondvergadering kunnen we een uitzondering maken wanneer de zaal niet in gebruik is. Uiteraard kan een vergadering altijd uitgebreid worden met een borrel of diner na afloop.

Voor een vergadering op onze bovenverdieping gelden de volgende voorwaarden:

- Minimaal 10 personen

- Ochtendevergadering van 08:00/09:00 - 12:00/13:00 bedraagt de zaalhuur 300,-

- Middagvergadering 12:00 - 16:30 bedraagt de zaalhuur 300,-

- Dagvergadering 08:00/09:00 - 16:30 bedraagt de zaalhuur 375,-

De zaalhuurprijs is incl. karaffen kraanwater op de bar en gebruik van onze beamer.

Een vergadering is altijd icm afname van een ontbijt en/of lunch.

Voor arrangementen op maat kunt u contact opnemen per mail.  

 

Brasserie Amare

Brasserie Amare is het zusje van restaurant Luden Den Haag op het gezellige Plein. Wie Luden kent, weet dat zij bekend staat om haar gastvrijheid, service en kwaliteit. Voor niets minder dan dat kun je nu ook bij Brasserie Amare terecht. De Brasserie wordt gerund door Sandra Blokdijk, die al jaren een bekend gezicht van Luden is. Je kunt bij Brasserie Amare terecht voor dezelfde stijlvolle ambiance en sfeervolle inrichting.

Stap binnen bij Brasserie Amare, we verwelkomen je met een glimlach. Voor culinaire liefhebbers heeft de chef prachtige gerechten gecreëerd. Ook aan de theaterbezoekers is gedacht. Ga met je gezelschap rond de tafel voor een mooi diner met heerlijke wijnen. Kom gezellig borrelen met fine fingerfood voordat je avond begint, de perfecte aanvulling op de magie van de voorstellingen van Amare theater. Of plof neer op ons zonnige terras voor de laatste warme zonnestralen in onze hofstad. 

Werken bij Luden