Zaalverhuur Den Haag


Luden Den Haag biedt naast een café-restaurant, ook zaalverhuur aan in Den Haag.
Een uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een ruimte voor een leuk feest of juist een vergadering. 

Heeft u iets te vieren? Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of andere gelegenheid?
Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheidvoor de deur en openbaar vervoer
en het centraal station in de directe omgeving. 
Door de ligging en de prachtige historische omgeving van restaurant Luden, maakt dit het tot de perfecte locatie voor zaalverhuur. 

Op de begane grond vindt u ons gezellige restaurant met een ervaren en gastvrij team, hier is (zit)plek voor 150 gasten. 
Op de eerste verdieping beschikken we over een ruimte die voorzien is van eigen facilitaire voorzieningen en een eigen bar. De ruimte kan zo worden ingedeeld en aangekleed
dat het aansluit bij elk soort sfeer, van inspirerend en formeel tot feestelijk en modern. 
Dus naar wat voor ruimte u ook op zoek bent, wij hebben het. Verder is Luden Den Haag een officiële trouwlocatie waardoor je ook
een huwelijksvoltrekking en bijbehorend feest bij Luden kan laten plaatsvinden.

Op deze eerste verdieping, die tevens ook voor besloten partijen wordt gebruikt, beschikken wij over nog eens 90 zitplaatsen of plek voor 130 bij een staande receptie. 

Luden is gespecialiseerd in de totale verzorging van allerlei soorten gelegenheden en kan elk privé of zakelijk event geheel naar wens samenstellen
en uit handen nemen, van een kleine vergadering tot de complete verzorging van een bruiloft. 

De zaalhuur met bediening voor de bovenverdieping bedraagt € 150,- per dagdeel excl. btw tenzij er een omzetgarantie is van € 1000,- of meer, dan vervalt de zaalhuur. Gebruik beamer is € 35,- en een microfoon € 50,- ex btw. Verder zijn wij ook in het bezit van een flip-over die gebruikt kan worden bij presentaties.

Naast de zaalverhuur bieden we ook tal van arrangementen om uw bijeenkomst helemaal vorm te geven. Van drankarrangementen tot borrelgarnituren of een compleet walking dinner.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Luden? Bekijk dan ook eens deze pagina of neem contact op met info@ludendenhaag.nl

Luden Den Haag, de perfecte locatie voor zaalverhuur in Den Haag!
 

 

Vergaderen in Den Haag

Vergaderen in Den Haag

Op zoek naar een vergaderlocatie in Den Haag? Bij restaurant Luden hebben we een eerste verdieping die zeer geschikt is om te vergaderen. De ruimte kan afgesloten worden waardoor er geheel privé kan worden vergaderd. Luden zit op een A-locatie in het centrum van Den Haag waardoor het goed bereikbaar is te voet, met openbaar vervoer en met de auto. Voor de deur van het restaurant zit de 'Plein parkeergarage'. 
We beschikken over een interieur dat zich makkelijk leent voor verschillende vergader opstellingen waar een gezelschap tot 40 personen kan plaatsnemen. Daarnaast hebben we een beamer, een flip-over en microfoons beschikbaar. Onze bovenverdieping is af te huren voor €150,- ex btw per dagdeel. Daarnaast is er een bar en personeel aanwezig voor wanneer je na de vergadering wilt borrelen of lunchen.

Werken bij Luden