Specials

 
Luden X Kompaan | Bier event

Luden X Kompaan | Bier event

Luden en Kompaan bier slaan de handen ineen en organiseren een heus Bier event bij Luden op het Plein. Twee weken lang is het terras van Luden een waar bierwalhalla en kun je alle bieren van Kompaan proeven en bestellen. Kompaan is een lokale brouwerij uit Den Haag met Awardwinning bieren, dus bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Zodra je tussen 21 september en 6 oktober een Kompaan biertje bij Luden besteld, ontvang je een stempelkaart. Bij 10 biertjes is de kaart vol en kun je deze inruilen voor 2 Kompaan bieren op het terras van Kompaan Craft Beer Bar. Samen sparen mag! 

We zullen 2 weken (3 weekenden!) lang leuke activiteiten organiseren zoals een Kompaan tasting en live muziek.

 
Jazz op het Plein

Jazz op het Plein

Het hele weekend van 30, 31 augustus en 1 september is er 'Jazz op het Plein' in Den Haag. Je kunt 3 dagen lang genieten van (gratis) jazz optredens bij de verschillende horeca op het Plein. Op vrijdag trappen we om 17.00u af, hou dit event in de gaten voor de timetable!

 
Cocktailworkshop

Cocktailworkshop

Een gezellige middag verzorgd door onze gekwalificeerde bartenders? Organiseer je eigen cocktailworkshop bij de Luden BlueBox en leer alle do’s & don’t onder het genot van eigen gemaakte cocktails en lekkere hapjes. Perfect voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. 

Ontvangst met een welkomstdrankje
3 rondes met cocktail do's & don'ts en proeven
Het shaken van je eigen cocktail
Borrelen met eigen gemaakte cocktails en lekkere hapjes

* Breid je workshop uit met een Gin & Tonic (meerprijs € 7,50)
* Vanaf 15 personen
* Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar

 
High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00u en 17.00u kun je van een uitgebreide High Wine genieten. Onze High Wine bestaat uit 4 gangen, 2 heerlijke passende wijnen en een dessertwijn.

Wil je van de High Wine een extra feestelijke middag maken? Bestel er dan een glas prosecco bij om mee te beginnen. De High Wine is te reserveren voor minimaal 2 personen, € 32,50 per persoon. 
 

 
Beer & Bites

Beer & Bites

Gezellig met vrienden samenkomen bij Luden met 3 van lekkerste speciaalbieren van Kompaan, geserveerd met fijne bijpassende hapjes uit de keuken van Luden.

Tussen 14.00u en 17.00u kun je genieten van de Beer & Bites met minimaal 2 personen voor € 24,50 per persoon.

 
High Tea

High Tea

Lekker genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens traditie met onbeperkt thee, dat is de High Tea bij Luden.

Perfect voor een vriendinnen uitje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Je kunt dagelijks van onze High Tea genieten tussen 11.00u en 17.00u voor minimaal 2 personen, € 22,50 per persoon.

Let op! Onze High Tea is niet glutenvrij, lactosevrij en/of veganistisch te bereiden. Graag ontvangen we u voor een van onze andere specialiteiten.

 
Whisky & bites

Whisky & bites

Klinkt gezellig de stad in gaan met je vrienden voor een middag lekker whisky’s proeven en hapjes eten wel heel goed? Kom dan naar Luden voor een Whisky & Bites!

Tussen 14.00u en 17.00u kun je genieten van de Whisky & Bites met minimaal 2 personen, € 35,50 per persoon.
 

 
Babyshower high tea

Babyshower high tea

Hoe kun je beter de komst van je kleine vieren dan gezellig tijdens een babyshower samenkomen met vriendinnen en familie. Bij Luden kun je speciaal voor deze gelegenheid een babyshower high tea reserveren.

De babyshower bestaat uit een traditionele high tea met lekkere zoete en hartige hapjes met onbeperkt thee geserveerd op een geheel door ons versierde roze en/of blauwe tafel.

De babyshower high tea is dagelijks te reserveren tussen 11.00u en 17.00u voor € 25,- per persoon.
 

 
Cadeaubon

Cadeaubon

Graag iemand eens goed verrassen met een mooi cadeau? Denk dan aan een cadeaubon van Prins Horeca.

De cadeaubon is verkrijgbaar in een van onze vestigingen, Restaurant Luden Den Haag, Meatpoint of The Fox in Voorburg en is ook in deze restaurants te besteden. Het bedrag is naar wens in te vullen. 

Werken bij Luden