Specials

 
Kerst

Kerst

Met familie en vrienden rond de tafel met een mooi 4-gangen menu op tafel. Sfeervolle versiering, gezellige muziek en de beste wijnen in de glazen. Dat is kerst bij Luden. Op kerstavond en 2e kerstdag kun je bij ons terecht voor een 4-gangen diner a € 42,50 pp

Liever een van onze andere specials tijdens de kerst? Wat dacht je van een High Tea of High Wine! Speciaal tijdens de feestdagen extra feestelijk geserveerd.
Reserveren kan via deze website of 070 360 1733

 
High Wine

High Wine

Gezellig met vrienden of familie genieten van een uitgebreide High Wine in ons sfeervolle restaurant op het Plein in Den Haag. Dat kan bij Luden iedere dag tussen 14.00u en 17.00u. Onze High Wine bestaat uit een 3 gangen proeverij met verschillende koude en warme gerechten die goed te delen zijn. Wij serveren zowel vis, vlees en vegetarische gerechten.

Bij elke gang zorgen wij voor een bijpassende wijn. Wil je van de High Wine een extra feestelijke middag maken? Bestel er dan een glas prosecco bij om mee te beginnen.

De High Wine is te reserveren voor minimaal 2 personen, graag één dag van te voren. € 45,- per persoon.

 
 
High Tea

High Tea

Lekker genieten van zoete en hartige hapjes geheel volgens traditie met onbeperkt thee, dat is de High Tea bij Luden.
Perfect voor een vriendinnen uitje, verjaardag of een andere speciale gelegenheid.

Je kunt dagelijks van onze High Tea genieten tussen 11.00u en 17.00u voor minimaal 2 personen, graag één dag van te voren bestellen. €29,50 per persoon.


Zoet
Red velvet cubes | Bonbons | Scones, jam en clotted cream |
Macarons | Mini muffins | Kokos makronen

Hartig
Bisque de homard | Flatbread punten met carpaccio en eiersalade |
Spinazie/ kaas quiche | Luxe kaas sandwiches


Onbeperkt heet water met verschillende smaken thee

Let op! Onze High Tea is niet glutenvrij, lactosevrij en/of veganistisch te bereiden. Graag ontvangen we u dan voor een van onze andere specials.
 

 
Cocktailworkshop

Cocktailworkshop

Een gezellige middag verzorgd door onze gekwalificeerde bartenders? Organiseer je eigen cocktailworkshop bij de Luden BlueBox en leer alle do’s & don’t onder het genot van eigen gemaakte cocktails en lekkere hapjes. Perfect voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. 

Ontvangst met een welkomstdrankje
3 rondes met cocktail do's & don'ts en proeven
Het shaken van je eigen cocktail
Borrelen met eigen gemaakte cocktails en lekkere hapjes

* De workshop is € 32,50 pp 
* Breid je workshop uit met een Gin & Tonic (meerprijs € 7,50)
* Vanaf 15 personen
* Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar

 
Cadeaubon

Cadeaubon

Wil jij iemand eens goed verrassen met een mooi cadeau? Denk dan aan een cadeaubon van Restaurant Luden!

De cadeaubon is verkrijgbaar in Ons restaurant en het bedrag is naar wens in te vullen. 

 
Babyshower high tea

Babyshower high tea

Hoe kun je beter de komst van je kleine vieren dan gezellig tijdens een babyshower samenkomen met vriendinnen en familie. Bij Luden kun je speciaal voor deze gelegenheid een babyshower high tea reserveren.

De babyshower bestaat uit onze traditionele high tea met een extra aanvulling van roze of blauwe petit fours en andere zoete bites. Wij versieren de tafel / ruimte volledige in de tinten goud, roze en/of blauw.

De babyshower High Tea dient minimaal één week van te voren gereserveerd te worden en kan bij aanvraag in een aparte ruimte plaatsvinden.
De kosten voor de babyshower High Tea zijn € 34,50 per persoon. 

Speciale wensen of andere vragen laat het ons weten en wij zorgen samen dat het een middag wordt om niet snel te vergeten. 
 

Werken bij Luden