Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Luden is de vergaderlocatie in Den Haag


vergaderruimte_vergaderlocatie_luden_denhaagBinnenkort een grote vergadering op de planning en bent u nog op zoek naar een goede vergaderlocatie in het centrum van Den Haag? Café restaurant Luden heeft een prachtige ruimte ter beschikking. Op onze eerste verdieping is plek voor ruim 250 gasten. Hier kunt u in alle rust vergaderen, zonder dat u last heeft van andere restaurantbezoekers. Onze keuken staat geheel tot uw beschikking om een lekkere lunch of een uitgebreid diner te verzorgen. U kunt in dat geval gebruik maken van onze speciale kaart. Hierop staan naast een verscheidenheid aan gerechten ook verschillende drankarrangementen die u kunt boeken. Tevens kunt u gebruik maken van de aanwezigheid van audiovisuele middelen, zoals een beamer en een microfoon. Dat alles maakt van Luden een zeer geschikte vergaderlocatie in Den Haag.

 

Vergaderlocatie Luden Den Haag


Vergaderlocatie Luden is gelegen aan het bekende Plein in het centrum van Den Haag. Op minder dan tien minuten lopen vindt u het Centraal Station en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Tevens stoppen er verschillende trams om de hoek en kunt u de fiets gemakkelijk in de buurt stallen. Wilt u meer informatie over verachterlocatie Luden Den Haag? Neemt u dan contact met ons op door ons te bellen op 070-3601733.

 

Specials

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.