Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Luden nieuwsbrief en wij houden je elke week op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

NAAM:
E-MAIL:

WELKOM BIJ CAFE RESTAURANT LUDEN

Zakelijke bijeenkomsten

A la Carte diner

Indien u in klein gezelschap bent en gebruik wilt maken van het a la carte menu is dit geen probleem. Mocht u een rustige plek binnen het restaurant willen hebben geef dit dan tijdens het reserveren aan en dan regelen wij dit voor u.

 

Groepsreservering

U bent op zoek naar een goede locatie om met een groep te lunchen/dineren. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Luden heeft regelmatig grote groepen en partijen en het personeel is hier ook op getraind. Bij groepen vanaf 10 personen hanteren wij een keuze menu voor zowel lunch als diner.

Dit doen wij om de service optimaal te houden. Onze keuken heeft voor u diverse menu’s samengesteld waaruit u kan kiezen. Komt u met een groep van 30 personen of meer dan kunt ook gebruik maken van ons overheerlijke buffet, waarin u ruime keuze mogelijkheden heeft. Indien u het handig vindt kunt u ook gebruik maken van ons drankarrangement

 

Klik hier voor de menukaarten

 

Vergadering 

Er staat een vergadering op de planning maar u heeft nog een locatie nodig?

Luden is de geschikte locatie, gelegen in het centrum van Den Haag op het plein. U kunt bij ons vergaderen op de eerste verdieping in onze semi-afgesloten ruimte met plaats voor 100 personen. Diverse opstellingen kunnen voor u worden klaargezet en u kunt gebruik maken van onze audio visuele apparatuur en flip over. Uiteraard is er snel en gratis WIFI internet

Indien u na uw vergadering nog wilt lunchen,borrelen of dineren kunnen wij dit uiteraard ook voor u organiseren. Afhankelijk van het aantal personen kunnen wij een tafel voor u reserveren a la carte, op basis van een keuze menu, een buffet of walking dinner.

 

Bedrijfsevenement

5 jarig, 10 jarig, 25 jarig bestaan? Tijd voor een feestje? Luden!

Luden is de ideale locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement.  A –locatie, openbaar vervoer om de hoek op loopafstand van Centraal Station. Tevens het leukste restaurant van Den Haag met alle benodigde faciliteiten voor een evenement om nooit te vergeten. Geef ons de datum en tijd aan en wij kunnen alles voor u verzorgen van A tot Z op het hoogste niveau. Indien u liever alles zelf wilt organiseren is dit geen probleem, echter willen wij het dan wel graag overleggen.

 

Specials

Beer & Bites

Beer & Bites

Voor de bierliefhebbers onder ons een echte aanrader! Elke dag van 14.00 tot 17.00 serveren wij onze Beer &...

Lees meer »

High Wine

High Wine

Iedere dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur kunt u genieten van een uitgebreide High Wine. Onze High Wine best...

Lees meer »

Whisky & Bites

Whisky & Bites

Bekijk de kaart en diverse gangen van deze special.

Lees meer »

Het LUDEN appeltaartje

Het LUDEN appeltaartje

Het Luden appeltaartje, de lekkerste van Den Haag!

Lees meer »
Bekijk het overzicht »

Cadeaubon

Geef iemand een cadeaubon van PrinsHoreca! Deze is in te wisselen bij Restaurant Bernard, UNO en Restaurant Luden! Verkrijgbaar in één van onze vestigingen.